امروز : شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۲:۳۸
به همت مرکز انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل؛

کتاب "آناليز و محاسبات عددي" منتشر شد

مرکز انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل کتاب "آناليز و محاسبات عددي" را در 8 فصل و 168 صفحه منتشر کرد.
کتاب "آناليز و محاسبات عددي" منتشر شد
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱ - ۱۵:۳۲ |
اخبار فرهنگي

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کتاب به همت جمال صفار اردبيلي، عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور تالیف شده و مهندس سعید صفار اردبيلي آن را مورد ویراستاری علمی قرار داده است.

در کتاب مذکور آناليز عددي و روش‌هاي محاسبات خطاها و بسط اعداد، انواع تقريب ريشه‌هاي يك معادله، تعيين حدود ريشه قاعده علامات دكارت، درونيابي و تقريب چند جمله‌اي، انواع مشتق گيري و انتگرال گيري عددي تابع جدولي و روش‌هاي حل معادلات ديفرانسيل مورد بحث قرار گرفته که می‌تواند مورد استفاده دانشجویان رشته‌هاي علوم پایه و فنی مهندسی از جمله رياضي، مهندسي برق، عمران، شيمي و صنايع قرار گیرد.

گفتنی است کتاب "آناليز و محاسبات عددي" به قیمت 30 هزار تومان از کتاب فروشی‌ها قابل تهیه است.