امروز : جمعه ۲۸ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۰۰:۴۴

کارگاه آموزشی طرح داناب ویژه معلمان در گرمی برگزار شد

کارگاه آموزشی طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب(داناب) ویژه معلیمن شهرستان گرمی روز پنجشنبه 26 اردیبهشت‌ماه در سالن اداره ورزش و جوانان این شهرستان برگزار شد.
کارگاه آموزشی طرح داناب ویژه معلمان در گرمی برگزار شد
شنبه | ۱۳۹۸/۰۲/۲۸ - ۱۰:۳۵ |

در این کارگاه کارشناس تعادل‌بخشی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل به برگزاری طرح داناب برای چهارمین سال پیاپی در استان اشاره کرد و گفت: سعی طرح نجات آب بر این است تا با آگاهی و اطلاع‌رسانی از حفاظت و صیانت از منابع آب، همچنین اصلاح الگوی مصرف آب با همت معلمین و انتقال مفاهیم به دانش‌آموزان این نعمت الهی را به آیندگان نیز تحویل دهد.

رحمت سلیمی با بیان اینکه‌ این طرح با هدف مدیریت مصرف بهینه انجام می‌گیرد، ادامه داد: حفاظت از این منبع مهم وظیفه همگانی است به همین خاطر باید آموزش‌های لازم در اختیار عموم به ویژه معلمان و دانش‌آموزان که نقش مهمی در فرهنگ‌سازی جامعه دارند قرار گیرد.

وی از برگزاری طرح ملی دانش‌اموزی نجات آب در ۱۶۰ مدرسه سطح استان به همت جهاددانشگاهی استان خبر داد و خاطرنشان کرد: به رسالت شرکت آب منطقه‌ای استان اردبیل در خصوص مصرف آب و برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری عادلانه از آن اشاره و تصریح کرد: انتظار می‌رود معلمان و دانش‌آموزان به این موضوع ورود کنند و برای رفع دغدغه‌‌ ذهنی که نبود آب چه عواقبی را به دنبال خواهد داشت، آینده‌نگری و برنامه‌ریزی کنند.

سلیمی، طرح داناب را یک طرح‌ تعادل بخشی اعلام و اضافه کرد: هدف عمده این طرح ساماندهی و قوت‌دهی به منابع آب‌های زیرزمینی است که نقش تعیین‌کننده‌ای در حیات بشر دارد.

در پایان این کارگاه، کارشناس تعادل‌بخشی شرکت آب منطقه‌ای اردبیل در مورد صرفه‌جویی و مبارزه با خشکسالی گزارشی به حاضرین ارائه داد.

در حاشیه برگزاری کارگاه آموزشی دانش‌آموزی‌ نجات آب شهرستان گرمی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری ابراهیمی، معاون آموزشی اداره آموزش و پرورش شهرستان گرمی در اجرای طرح داناب، کارت ناجی افتخاری آب به صورت نمادین به او اعطا شد.