امروز : پنج شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۴۰
به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل؛

کارگاه آموزشی طرح "داناب" در شهرستان خلخال برگزار شد

جلسه توجیهی و کارگاه آموزشی طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب "داناب" به همت جهاددانشگاهی استان اردبیل و با مشارکت شرکت آب منطقه‌ای استان، اداره آموزش و پرورش و امور منابع آب خلخال، روز یکشنبه 29 اردیبشهت ماه در شهرستان خلخال با حضور معلمان رابط و دانش‌آموزان منتخب برگزار شد.
کارگاه آموزشی طرح "داناب" در شهرستان خلخال برگزار شد
دوشنبه | ۱۳۹۸/۰۲/۳۰ - ۰۲:۵۲ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، در این کارگاهرئیس گروه طرح احیاء و تعادل‌بخشی شرکت آب منطقه‌ای با بیان اینکه آب به عنوان چالش جهانی و ملی در کشور محسوب می‌شود، افزود: اولویت شرکت آب منطقه‌ای تأمین آب شرب و سپس سایر بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی است.

رحمت سلیمی اظهارکرد: با افزایش جمعیت کشورها و کاهش سهم سرانه مصرف از آب تجدیدپذیر تولیدی و افزایش مصرف بی رویه آب در بخش کشاورزی، هدر رفت آن با بهره وری۴۵درصد است.

وی با بیان اینکه آگاهی در مورد منابع آب، حساسیت و مشارکت عملی در نجات آب از طریق آموزش و ظرفیت‌سازی گسترش می‌یابد، ادامه داد: آموزش و ارتقاء آگاهی اقشار مختلف از مهمترین زیرساخت‌ها در عبور از بحران‌ و تنش‌های آبی محسوب می‌شود.

رئیس گروه طرح احیاء و تعادل بخشی شرکت آب منطقه‌ای، بر استفاده بهینه و درست آب با بهره‌مندی از روش‌های نوین آبیاری و تکنولوژی جدید با رویکرد صرفه‌جویی در آب اشاره و یادآور شد: طرح "داناب" در راستای گسترش فرهنگ صحیح حفاظت منابع آب بویژه آب‌های زیرزمینی است که آموزش‌های صحیح در این راستا می‌تواند به اثر بخشی اجرای این طرح کمک کند.

در ادامه مدیر منابع آب شهرستان خلخال بر لزوم صرفه جویی در منابع آب بخصوص در بخش کشاورزی تاکید و خاطرنشان کرد: اداره آب این شهرستان آمادگی دارد در تمامی حوزه‌های آب با متولیان در این حوزه همکاری کند.

رضا شمسی با بیان اینکه طرح ملی دانش آموزی نجات آب "داناب" بر اساس ایده علمی برگرفته از مطالعات جامع طرح‏های فرهنگی و آموزشی است، اظهارکرد: توجه به مسائل و چالش‏های اصلی حوزه آب اعم از مسائل ارزشی، کمی و کیفی پیرامون آب و ارزش ذاتی و اقتصادی آن در روند اجرای نظام‌مند آموزش‌ها موثر خواهد بود.