امروز : پنج شنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۵۹

ثبت نام دوره‌های آموزشی در جهاددانشگاهی اردبیل آغازشد

مدیر اداره آموزش و برنامه‌ریزی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل از آغاز ثبت نام دوره‌های آموزشی در مراکز آموزش‌ تخصصی کوتاه مدت این نهاد برای تابستان سال‌جاری خبر داد.
ثبت نام دوره‌های آموزشی در جهاددانشگاهی اردبیل آغازشد
دوشنبه | ۱۳۹۸/۰۳/۲۰ - ۱۲:۲۶ |

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان اردبیل، بهرنگ کوهی افزود: در مراکز آموزشی جهاددانشگاهی دوره‌های آموزشی حوزه‌های علوم انسانی، کامپیوتر، فنی و مهندسی و زبان‌های خارجی به صورت تخصصی و کاربردی ارائه می‌شود.

وی به فعالیت پنج مرکز آموزش تخصصی کوتاه مدت جهاددانشگاهی در سطح استان اردبیل اشاره و تصریح‌ کرد: در حال حاضر سه مرکز آموزشی در اردبیل و 2 مرکز در شهرستان‌های پارس‌آباد و گرمی (مغال) در راستای توانمندسازی و ایجاد اشتغال‌ فراگیران فعالیت دارد.

مدیر اداره آموزش و برنامه‌ریزی معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل یادآور شد: در فصل تابستان در حوزه علوم انسانی دوره‌های آموزشی حسابداری حرفه‌ای، مربیگری مهدکودک، تربیت معلم ابتدایی و خبرنگاری، در حوزه علوم کامپیوتری و فنی و مهندسی دوره‌های ICDL، فتوشاپ، اتوکد، ETABS، ORACLE، SPSS،ARC GIS، SPSS،3DMAX، MSP وMATLAB و در حوزه زبانهای خارجی دوره‌های مکالمه زبان انگیسی،EPT ،MSRT ،IELTS و TOEFL به فراگیران ارائه خواهد شد.

کوهی اظهارکرد: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام می‌توانند به صورت حضوری به مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در سطح استان مراجعه و یا جهت اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 33253311،33749500 و 33518430 تماس حاصل نمایند.