امروز : شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۳:۱۹
سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل خبر داد:

برگزاری ۱۳ هزار نفر ساعت دوره آموزشی"بافته‌های داری" در استان اردبیل

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل از برگزاری 13 هزار و 392 نفر ساعت دوره آموزشی"بافته‌های داری" در استان اردبیل خبر داد.
برگزاری 13 هزار نفر ساعت دوره آموزشی"بافته‌های داری" در استان اردبیل
یکشنبه | ۱۳۹۸/۰۵/۲۰ - ۱۷:۱۵ |

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، بهرنگ کوهی با اعلام این خبر در حاشیه اختتامیه این دوره آموزشی در روستای گلشن شهرستان نمین افزود: حفظ و احیای طرح‌های گلیم بافی بومی، افزایش کیفیت، توانمندی شاغلین در حوزه صنایع دستی و ایجاد تنوع در بافت، رنگ، جنس و طرح محصولات از اهداف برگزاری دوره آموزشی"بافته‌های داری" است.

وی به بهره‌مندی 186 نفر از این دوره آموزشی اشاره و خاطرنشان کرد: بر اساس قرارداد منعقده بین جهاددانشگاهی اردبیل و اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، دوره آموزشی"بافته‌های داری" طی سال گذشته و سالجاری در روستاهای بران و گوزلی شهرستان پارس‌آباد، مغوان و اینی شهرستان گرمی(مغان) و جید و گلشن شهرستان نمین برگزار شد.

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل، یکی از افتخارات هر استان را صنایع دستی آن دانست و تصریح کرد: برای حفظ این میراث‌ فرهنگی و هنری باید ضمن ترویج تولید آن، به تربیت هنرمندان جدید و توانمندسازی شاغلین این حوزه بپردازیم.

کوهی، طول مدت دوره آموزشی"بافته‌های داری" در هر روستا را ۷۲ ساعت عنوان و اضافه کرد: توسعه صنایع دستی در استان می‌تواند بسترساز توسعه صنعت گردشگری در مناطق مختلف، ایجاد درآمد و اشتغال‌زایی باشد.

وی با اشاره به اینکه اغلب درآمد روستاییان از محل فروش محصولات صنایع دستی است، یادآور شد: امیدواریم با رشد و توسعه این صنایع ارزشمند، گام‌ موثری در جهت ایجاد فرصت‌های ‏شغلی برداشته شود و جایگاه واقعی این صنعت در استان و کشور حفظ و ارتقا یابد.

سرپرست معاونت آموزشی جهاددانشگاهی استان اردبیل ادامه داد: این نهاد با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تمام تلاش خود را برای بهتر برگزار شدن دوره آموزشی"بافته‌های داری" به کار بست و امیدواریم این دوره‌ها مستمر باشد تا بتواند در رشد و توسعه صنایع دستی استان مؤثر باشد.